Go to footer

Rodyti turinį

Kauniečių susitikimai

Skrebukių susitikimai.
Kūrybinėse studijose, kavinėse, sodybose ar tiesiog parke ant suolelio

Moderatoriai: Žiurbutis, justess22

Forumo taisyklės

Norėtumėte susipažinti su skrebukėmis besislepiančiomis už pačių keisčiausių slapyvardžių?
O gal pakviesti kitas skrebukes pabendrauti ir paplepėti prie arbatos puodelio?
O gal būtų nepaprastai smagu susirinkus kartu tiesiog paskrebinti?
Kur begyventumėte – Lietuvoje ir pačiose įvairiausiose užsienio šalyse,
šis skyrelis yra pati patogiausia vieta organizuoti tokius susitikimus ir, neabejotinai,
pasidalinti įspūdžiais bei nuotraukomis jau pasibaigus susitikimams.
Taigi, susitinkam išgerti arbatos?

Re: Kauniečių susitikimai

Standartinė miele » 2010 Kov 06 10:29

Ačiū, Kristi :girl_blush Bet jau Tavo darbeliai... Ir kiekiai :[heat]: Bet nė pusės grožio Tavųjų darbelių nesimato nuotraukose... Fantastika :wub: Įsimylėjau Tavo darbelius ir nekantraudama dabar lauksiu naujų :girl_in_love
Vartotojo avataras
miele
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė kristi » 2010 Kov 06 11:28

Ačių. Šiandien išbandėm tavo arbatytę hmmmmm kokia skani :girl_in_love. O leliuko pribambapsikas dar šiek tiek palauks kai dantukai digs bus pats tas. Labai ačių.
Mano mažutis pasaulis
SB albumas
Skrebinimas, skrebinimu, skrebinimui, skrebinimą
Vartotojo avataras
kristi
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė miele » 2010 Kov 06 11:37

Aga, žinau, kad dar ankstoka.. :girl_blush Bet bent buvau tikra, jog tokio neturėsit.. Ateičiai tikiuos pravers - kad lialiukas būtų ramesnis ir mamytei skrebinti leistų :mosking
Vartotojo avataras
miele
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė Žiurbutis » 2010 Kov 06 14:19

Smagu skaityt susitikimuko atgarsius :bigsmile :[friends]:

Aga, Žiurbutis Velykoms tikrai atvažiuos :girl_wink Jeigu bus pas jus jėgų ir noro, ir laiko prieš pat Velykas, tai būtinai tiksimės. :sutinku Aš labai norėčiau... :girl_blush Nes irgi jau pasiilgau jūsų visų :[friends]:
Galiu net tiksliai pasakyti, atvažiuoju kovo 29 vakare, išvažiuoju - balandžio 5. Na, gal pavyks ką nors suderint... Šį kartą jau mūsų susitikimui bus pirmenybė prieš visus kitus dalykus :girl_wink :mosking
Keliaujantis kelionių albumas - kviečiu visas (ir naujokes) sudalyvauti skrebinimo žaidime!
Vartotojo avataras
Žiurbutis
Brandus
Brandus

Standartinė aurelija » 2010 Kov 06 14:24

Oiii,mergaitės tikrai buvo labai smagu susipažinti su visomis :girl_wink
Tik aš irgi kaip Miele dar tooookia žalia pasijutau :ax Tik ausimis karpiau, informacija gaudžiau ir bandžiau viską perprasti :mosking O namo tai kvadratine galva grįžau nuo informacijos kiekio :D
Jau pradedu laukti kito meeetuko :[friends]:
Vartotojo avataras
aurelija
Pažįstamas
Pažįstamas

Standartinė kristi » 2010 Kov 06 19:21

Tai ką galėsim vėl po trupučiuką organizuotis :[greenstars]:
Mano mažutis pasaulis
SB albumas
Vartotojo avataras
kristi
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė justess22 » 2010 Kov 08 11:19

oi, kaip smagu buvo :confetti Atleiskit, kad taip ilgai nepasirodžiau po meetuko...tiesiog jau lekiau tekina vaiko maitint penktadienį ( o taip norėjau dar pabūt :ax ), o šeštadienį ryte išlėkėm savaitgaliui į pajūrį :[bliss]: Tad tik dabar prie kompo pridėdau.

miele, tavo darbeliai tikrovėje nuostabūs :[good2]: Dar kart įsitikinau, kad nuotraukos pagadina tikrąjį vaizdą 2mo5pow Ir prašom baigt zirzenti apie "naujokę" - jau seniai tu nenaujokė ;)

aurelija, malonu buvo susipažint :[friends]: Tikiuos, kad nenugąsdinom labai :lol Aš šiaip nesu labai pleputė, bet kai sėdžiu mėnesiais namie, tai gavus progą paplepu :mosking Tikiuos, sekančiam meet'e irgi sudalyvausi (jau su darbeliais) :girl_wink

kristi, ačiū už vaišingumą ir progą smagiai pasibūt :[friends]: Ir vyrui linkėjimus didelius perduok, kad nepabijojo tiek moteriškių į namus įsileist ir dar su vaikais užsidaryt :[good2]:

loriete, kaip smagu buvo vėl tave pamatyt :[2uge4p4]: O dukrytės grožis :wub: Ji tikra šaunuolė, kad tiek susitikimų atlaikė :girl_wink Ir labai didelis ačiū už aparačiuką :girl_in_love
Vartotojo avataras
justess22
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė justess22 » 2010 Kov 08 11:19

bik, smagu buvo susimatyt :girl_wink Tikiuos, greit ir vėl susitiksim...

kristi kaimyne (vardą žinau, bet viešai nerašysiu :mosking ), prašom lįst iš pogrindžio ir pasirodyt čia :[acute]: Gi jau žinom, kad susirgai skrebo liga...gaila, trumpai pabuvai, bet gal sekantį kartą ilgesniam laikui užlėksi pasimeetint :girl_wink

Na, ką dar pamiršau?...lyg nieko...beje, kai parsitysiau namo maišą, kurį lorietė man atvežė, vyras iškart klausė: "kas čia?"...na, sakau...čia siuntinukai merginom...o jis dar pasitikslino: "tai namie šitas maišas neliks???"...o aš: "ne ne ne...neliks nieko, viską atiduosiu :lol "...vat kaip šventas melas gimsta :lol Eisiu dabar slėpt to maišo turinio :mosking

Žiurbuti, aš irgi baisiai jau tavęs pasiilgau :[friends]: Laukiu nesulaukiu, kada atvažiuosi :girl_wink Dar turiu tau siuntinuką nuo lorietės - pas mane jį paliko :girl_wink
Vartotojo avataras
justess22
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė justess22 » 2010 Kov 08 12:00

kristi, kaip sekasi su Cuttlebug mašinyte žaisti? Kaip tik radau filmuką, kaip galima panaudot Fiskars plokšteles su Cuttlebug aparatu :girl_wink
Vartotojo avataras
justess22
Forumo siela
Forumo siela

Standartinė kristi » 2010 Kov 08 12:31

justess22 rašė:kristi, kaip sekasi su Cuttlebug mašinyte žaisti? Kaip tik radau filmuką, kaip galima panaudot Fiskars plokšteles su Cuttlebug aparatu :girl_wink

Dar negaliu atsidžiaugti savo aparačiuku :[good2]: Vyras iš manęs tik juokesi, nes atrodau kaip lelis gaves bambonkę :D O kiek visko galima su juo nuveikti. Tiek daug info prisižiūrėjau per kompą, reiks po trupučiuką bandyti jo pagalba ką nors meistrauti. O dėl fiskers plokštelių taip ir maniau, kad reikia kokio nors guminio-minkšto kilimėlio. Kaip supratau ten dėjo spelbinderio kilimėlį. Jaučiu, kad LT rasiu kokią nors alternatyvą.
Mano mažutis pasaulis
SB albumas
Vartotojo avataras
kristi
Forumo siela
Forumo siela

AnkstesnisKitas

Grįžti į Pagrindinis diskusijų puslapis

Grįžti į Susitikimai ir bendravimas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias