forume jau pradėjo sklandyti kalėdinės nuotaikos - atviruko temutėje kaip grybai po lietaus dygsta vienas už kitą gražesni atvirukai. Tad ir šiais metais imkime ir vėl pasidalinkime viena su kita šventinėmis mažytėmis dovanėlėmis, kurios nors ir mažutėlės, bet talpina savyje daug džiaugsmo ir "praktiško" gėrio.

Kalėdinės lobių skrynelės žaidimą skelbiu atidarytą ! ! !

1. Ilgai negalvojame, o greitai greitutėliai - iki lapkričio 15 d. - užsiregistruojame į sąrašiuką ir iš karto asmenine žinute atsiunčiate man savo pašto adresą (būsiu be galo dėkinga, jei to nepamiršite padaryti).
2. Aš 16 d. jus visas suporuoju visiškai atsitiktinai ir iškart apie porininkę informuoju asmenine žinute.
3. O tuomet susirandame tradicinio dydžio mažas degtukų dėžutes (o jei nerandame, tai pasidarome),
4. jas visaip kaip gražiai dekoruojame
5. ir nepamirštame prikrauti visokių gėrių - kuo daugiau, tuo geriau.
- Įdėta būtinai turėtų būti pašto ženklas, įdomi saga, kirsta kartoninė formelė (chipboard), dekoratyvinis vinukas (brads), metalinis pakabukas ar detalė.
- Kam trūksta minčių, štai kiti dalykėliai, kurie gali puikiai papildyti dėželės turinį: žiogeliai, akriliniai antspaudukai, nėrinukai, juostelė, kniedės, akmenukai su skylute ( smulkūs karoliukai netinka), gėlytės ir t.t.
6. Kad atsirastų šiek tiek įvairovės nuo pernai ir užpernai, būtų smagu, jei prie lobių skrynelės pridėtumėte dar "kažką" - kokį suskrebintą mažą Kalėdinį žaisliuką ar Kalėdinį linkėjimą-atviruką, ar nediduką šokoladą "apskrebinta" pakuote.
6. Laiko iki Kalėdų likę nei mažai, nei daug, todėl lobių skryneles reikėtų sukrauti ir išsiųsti iki gruodžio 10d.
Žinoma, galima ir anksčiau.
7. Na, o gavusios skryneles ateina čionais pasigirti ir leisti mums paspėlioti, nuo kokios paslaptingos skrebukės jos gavo savo gėrius.

Dalyvauja ir iškart man atsiunčia savo adresus:
1. Žiurbutis
2. ...