![(balionai) :[balloons]:](./images/smilies/balloons.gif)

Aš dar su klausimu, gal kur matėte pirkti popierinių maišelių, tokių kraftinių, bet su rankenėlėm iš tokios kietos virvelės?

Esprit rašė:Ačiū, BusyBee, už pasiūlymąŽinosiu pas ką dėl namukų kreiptis prieš kitas šventes
.
Aš dar su klausimu, gal kur matėte pirkti popierinių maišelių, tokių kraftinių, bet su rankenėlėm iš tokios kietos virvelės?
Sypseniki rašė:Esprit pasiziurek SN,nes buvau is ten tokiu isigijus
kristi rašė:Popieriaus namuose mačiau. Toje gatvelėje kur Late susibėgusios geriame. Kažkada buvau pirkusi. Buvo gal 3 dydžių. Pirkau aš sau labai didėlius. Jie buvo sukabinti ant pastatomo stovo
gywai rašė:Ramiai, Varla, mokytojas irgi žmogus. Tad visada tokioje situacijoje tinka pakiukas geros kavos ar arbatos ir plytelė šokolado, streso kiekiui darbe mažinti. O dar jei įpakuosi gražiai ir pridėsi vieną savo dailių atvirukų - ji irgi pareis namo euforijoj
varla rašė:gywai rašė:Ramiai, Varla, mokytojas irgi žmogus. Tad visada tokioje situacijoje tinka pakiukas geros kavos ar arbatos ir plytelė šokolado, streso kiekiui darbe mažinti. O dar jei įpakuosi gražiai ir pridėsi vieną savo dailių atvirukų - ji irgi pareis namo euforijoj
Apie mokytojos pomėgius žinau tik tiek, kad dievina viską, kas mėlyna
Grįžti į Pirmasis lietuviškas skrebinimo forumas
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra